Vielsesringe er et sæt helt specielle ringe. De to små symboler på løftet om evig kærlighed til hinanden. Mit råd til kommende brudepar er at I skal give jer god tid til at finde det helt rigtige sæt vielsesringe. Få prøvet en masse forskellige ringe, undersøg hvad i kan lide og få vejledning af en kyndig mht. materialer og sten.

Det er også en god ide at have en ide om hvor meget i ønsker at bruge på jeres vielsesringe.

For mig er det et privilegium at hjælpe mine kunder med at finde de helt rigtige vielsesringe og jeg ved der kan opstå mange spørgsmål. Dem har jeg prøvet at besvare her.

Hvordan bestiller vi et sæt unikke vielsesringe?

Det er en proces der starter med, at i kontakter mig og vi får aftalt et design møde. Her kommer vi nærmere ind på hvad i har af tanker om jeres vielsesringe.

Det letter processen, hvis i inden mødet har gjort jer nogle tanker om hvad det er i drømmer om og hvad jeres budget er for at få dem lavet.

Som regel er ”hvad vil det koste”, et af de første spørgsmål jeg får. Et godt og relevant spørgsmål, som kræver lidt viden om de ringe der skal laves, før jeg kan give et svar. Materialer og størrelser på evt. sten har indflydelse på prisen, samt hvor enkel eller kompliceret opgaven er. Derfor er næste step i processen at jeg laver et par forslag, ud fra de ønsker vi har talt om, med prisoverslag. Dem kigger vi på sammen og retter designet til, så det stemmer overens med jeres ønsker.

Når vi sammen er nået frem til det helt rigtige design til jer, får i det endelige tilbud, som er gældende i 2 mdr. frem.

Bestiller i ringene, opkræver jeg 50% af beløbet og går herefter i gang med at fremstille jeres helt unikke ringe.

I skal regne med en leveringstid på ca. 4-6 uger fra smykket er bestilt. Det er derfor en god ide at være ude i god tid, da designprocessen også tager lidt tid.

Kan mit arveguld bruges?

Der er mange følelser i spil når man skal giftes og affektionsværdien af arvesmykker kan være stor. Derfor er der mange kommende brudepar, der ønsker at får smeltet arveguldet ind i de nye vielsesringe. Som udgangspunkt kan arveguldet godt bruges i dannelsen af jeres vielsesringe. For at bedømme det bedst muligt skal jeg bese de gamle smykker, så jeg kan vurdere om guldet og evt. sten kan genbruges i jeres vielsesringe.

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste smykke. Klik på knappen nedenfor for at kontakte mig.