Unika smykker er meget personlige smykker der kun findes ét eksemplar af. Som uddannet guldsmed kan jeg både hjælpe med at designe det personlige smykke og bringe det til live på mit værksted. Når man skal have lavet et unika smykke, opstår der ofte mange spørgsmål. Nogle af dem har jeg prøvet at svare på her.

Her kan du se nogle af de håndlavede unika smykker jeg har fremstillet og finde inspiration til dit helt eget.

Hvordan bestiller jeg et unika smykke?

Det er en proces der starter med, at du kontakter mig og vi får aftalt et design møde, hvor vi kan komme nærmere ind på det smykke du går og drømmer om.

Det letter processen, hvis du inden mødet har gjort dig tanker om hvad du gerne vil have lavet og hvad dit budget er for at få det lavet.

Som regel er ”hvad vil det koste”, et af de første spørgsmål jeg får. Et godt og relevant spørgsmål, som kræver lidt viden om smykket der skal laves, før jeg kan give et svar. Materialer og størrelser på evt. sten har indflydelse på prisen, samt hvor enkel eller kompliceret opgaven er. Derfor er næste step i processen at jeg laver et par forslag, ud fra de ønsker vi har talt om, med prisoverslag. Dem kigger vi på sammen og retter designet til, så det stemmer overens med dine drømme.

Når vi sammen er nået frem til det helt rigtige design får du det endelige tilbud, som er gældende i 2 mdr. frem. Bestiller du smykket, går jeg i gang med fremstillingen. Du skal regne med en leveringstid på ca. 3 uger fra smykket er bestilt.

Kan mit arveguld bruges?

Som udgangspunkt kan arveguldet godt bruges i dannelsen af dit nye smykke. For at bedømme det bedst muligt skal jeg bese de gamle smykker, så jeg kan vurdere om guldet og evt. sten kan genbruges i et evt. nyt smykke.

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste smykke. Klik på knappen nedenfor for at kontakte mig.